HP Managed Print Services (MPS) erbjuder kompletta tjänster och lösningar för att förändra din utskriftsmiljö. Det hjälper dig att bättre förutsäga kostnader, öka drifttiden och förbättra säkerheten. Enkelt förklarat så köper du en tjänst som analyserar era behov så att du inte behöver ägna en tanke åt det.

Låt oss jämföra det med kaffemaskinen på jobbet. Det bästa som kan hända är att den snabbt och enkelt serverar gott kaffe. Du vill inte veta hur mjölk och bönor fylls på. Eller om bönorna kommer från ett bra ställe och är skördade på rätt sätt. Det är saker du tar för givet. Det ingår i själva tjänsten. Samma sak är det med HP Managed Print Services. För det ska inte vara krångligare att skriva ut än att få en riktigt god kopp kaffe.

LÄS MER: 5 anledningar till att hackare älskar kontorsskrivare

HP Managed Print Services erbjuder en uppsättning avancerade verktyg och lösningar för att effektivisera ert sätt att arbeta. HP samarbetar med dig för att automatisera datainsamling och analyser så att du kan utnyttja insikterna för proaktivt underhåll, identifiera möjligheter att bli mer effektiv och hitta nya sätt att minska utgifterna. Och för all övrig hjälp använder våra HP-experter sin erfarenhet för att bedöma dina behov och erbjuda den löpande support som behövs för att hjälpa dig kapa kostnaderna och förbättra produktiviteten.

Ge ditt företag en konkurrenskraftig fördel

  • HP Device Connect ger en åtkomstanslutning på distans för att samla in utskriftsdata på djupet.
  • HP Strategic Business Reviews är en samarbetsprocess som identifierar och hjälper till att öka kostnadsbesparingarna och rapportera om det aktuella.
  • HP Device Control Center erbjuder en skräddarsydd vy över hela din skrivarpark som hjälper dig att direkt hantera dina enheter och samla in data när du vill.
  • HP Instant Fleet Insights låter dig använda avancerade analyser för att modellera, förutspå och optimera prestandan i din utrustning.

Tre bra saker med HP Managed Print Services:

  • Hjälper till att kontrollera kostnader och ge förutsägbara resultat.
  • Effektivisera, automatisera och mobilisera affärsprocesser för ökad produktivitet.
  • Skydda känsliga data och ditt nätverk med världens säkraste utskrifter.