Den direkta kostnaden för maskinell utrustning är på många sätt oväsentlig. Det är inte där de stora kostnaderna avgörs. Frågan är snarare om ditt företag har råd att ha en billig skrivare i och med höga driftkostnader och inte minst vad en hackerattack kan ställa till med.

Det är lätt att tänka kortsiktigt och välja kontorsskrivare baserat på vad de kostar att köpa in. Men det finns så fånga fler dimensioner än så. En vanlig billig skrivare har ofta inte den höga säkerhet som idag krävs vilket kan medföra enorma belopp i böter. Glöm inte att en uppkopplad skrivare kan vara en direkt väg in till hela ert nätverk. Cyberattackerna förväntas att kosta världen 187 triljoner kronor 2019.

LÄS MER: 5 anledningar till att hackare älskar kontorsskrivare

HP PageWide Pro-serien ger klassens lägsta totala ägandekostnad och du kan räkna med bra säkerhets- och administrationsfunktioner. Ni kommer även att lägga mindre tid och pengar på underhåll genom att det är färre utbytbara delar än på laserskrivare. Dessutom är HP PageWide-tekniken väldigt energieffektiv.

En billig skrivare eller en bra skrivare?

Via länken kan du enkelt räkna ut ett exempel för hur vad er totala ägandekostnad skulle bli med HP PageWide Pro-serien.